Info

Kiki Club is een good vibes club waar iedereen zich thuis moet voelen. De club is vernoemd naar de beroemde drag queen en activist Kiki, die bekendstaat om haar vriendelijke en inclusieve houding. De club biedt een veilige ruimte voor mensen om te dansen, te socializen en zichzelf te zijn, ongeacht hun achtergrond of identiteit.

Op de dansvloer wordt een breed scala aan muziekstijlen gedraaid, van hits tot house, van hiphop tot Drum n Bass. Er is voor ieder wat wils, en de DJ’s weten altijd de juiste snaar te raken om de crowd te doen bewegen. De sfeer in de club is altijd ontspannen en vriendelijk, en er is ruimte voor iedereen om zijn of haar eigen stijl te laten zien.

Of je nu op zoek bent naar een plek om te feesten met vrienden of gewoon een avondje uit wilt hebben, Kiki Club is de ideale locatie. De goede vibes zijn aanstekelijk, en het is onmogelijk om niet in de stemming te komen als je eenmaal binnen bent. Kom langs en laat je meevoeren dikke basslines, mooie mensen en heel veel drank.